Novosti i informacije

01.10.2014.

Blizanačka studija u Novom Pazaru!

Pozivaju se blizanci iz Novog Pazara i okoline da učestvuju u blizanačkoj studiji koja će se održati 18. i 19. oktobra 2014. godine u prostorijama Univerziteta u Novom Pazaru. Istraživanje organizuje naučni tim s Odseka za psihologiju Filozofskog fakulteta i Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Zainteresovani blizanci mogu dobiti detalje o učešću putem telefona 062 806 7680. Učesnicima će biti obezbeđeni obrok i osveženje, kao i putni troškovi ukoliko nisu iz Novog Pazara. Svi učesnici studije dobijaju rezultate procene sposobnosti i osobina ličnosti. Takođe, svi učesnici studije dobijaju na poklon majice sa znakom Registra blizanaca i učestvuju u nagradnoj igri. Prethodnih godina nagrade su bile karte za Exit festival i vikend na Zlatiboru.

Naš istraživački tim vas nestrpljivo očekuje!


26.06.2014.

Poštovani,

Na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, u utorak, 1.07. 2014. u 12h u sali 30, održaće se prezentacija rada Centra za bihejvioralnu genetiku Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Istovremeno će biti prikazan rad na projektu „Nasledni, sredinski i psihološki činioci mentalnog zdravlja“. Ovaj projekat se realizuje od 1.06.2011. godine i do sada je učešće u njemu uzelo preko 200 blizanačkih parova. Registar blizanaca sadrži podatke o oko 800 blizanačkih parova sa teritorije cele Srbije.

Predviđeno je i izvlačenje nagrada za dva blizanačka para koja su učestvovala u istraživanju tokom poslednjih godinu dana. Predviđene nagrade su komplet ulaznica za Exit festival i vikend na Zlatiboru u apartmanima Otašević.

Pozivamo vas da prisustvujete ovom događaju!


22.10.2013.

Blizanačka studija u Nišu!

Pozivaju se blizanci iz Niša i okoline da učestvuju u blizanačkoj studiji koja će se održati 26. i 27. oktobra 2013. godine u prostorijama Filozofskog fakulteta u Nišu.

Zainteresovani blizanci mogu dobiti detalje o učešću putem telefona 062 806 7680. Učesnicima će biti obezbeđeni obrok i osveženje, kao i putni troškovi ukoliko nisu iz Niša. Svi učesnici studije dobijaju rezultate procene sposobnosti i osobina ličnosti, kao i DNK analiza u vezi s tačnim utvrđivanjem zigotnosti. Takođe, svi učesnici studije dobijaju na poklon majice sa znakom Registra blizanaca i učestvuju u nagradnoj igri.

Naš istraživački tim vas nestrpljivo očekuje!


10.07.2013.

Izvučeni dobitnici karata

U nagradnoj igri koja je organizovana za blizance koji su učestvovali u istraživanju, karte za Exit festival osvojili su Goran i Zoran Miljanović. Izvlačenje nagrada održano je 1. jula na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Nagradna igra se nastavlja i u narednom periodu, sa bogatijim fondom nagrada! Za sve informacije o organizaciji istraživanja i nagradnoj igri, pratite obaveštenja na našoj web stranici.


27.04.2013.

Nagradna igra za blizance

Registar blizanaca organizuje nagradnu igru za sve blizance koji učestvuju u istraživanju do kraja juna 2013. godine. Nagrada su karte za ovogodišnji Exit festival za oba blizanaca. Izvlačenje nagrade će se održati 01.07.2013.

Svim blizancima koji zbog ispitivanja moraju izostati iz škole ili s posla, biće obezbeđeno opravdanje.

Naš istraživački tim vas nestrpljivo očekuje!


 
© 2011 MyDay Interactive