Konkurs za najbolju fotografiju blizanaca


Pozivamo sve blizance i roditelje blizanaca, koji su prijavljeni u STAR Registar blizanaca, da učestvuju na konkursu za najbolju fotografiju blizanaca. Na ovogodišnjem Danu blizanaca, 1. juna 2024. godine, u Kulturnoj stanici "Svilara" u Novom Sadu, biće organizovana izložba svih pristiglih fotografija i proglašene tri najbolje fotografije. Blizanci koji se nalaze na fotografijama koje su osvojile prva tri mesta na Konkursu dobiće nagrade.

Fotografije će biti ocenjivane od strane žirija i publike. Članovi žirija su prof. dr Dubravka Lazić, Akademija umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, Sara Kecman, Udruženje umetnika „Projekat EXP“ i član STAR Centra prof. dr Dejan Pajić, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu.

Konkurs traje do ponoći 15. maja 2024. Po isteku roka za konkurs, sve fotografije biće postavljene na društvene mreže STAR Centra: https://www.facebook.com/STARNoviSad i https://www.instagram.com/star.centar i svi će imati priliku da 1 dan tj. 24 časa glasaju za najbolju fotografiju putem lajkova.

Molimo vas da se pre prijave detaljno upoznate sa uslovima Konkursa. Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam poslati imejl na adresu star@ff.uns.ac.rs.

Radujemo se zajedničkom slavlju blizanaštva i našem susretu na Danu blizanaca!